Ece ile Neşe

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ece ile Neşe, 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ece ile Neşe programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zengin bir ailenin tek kızı olan Ece, sahip olduğu tüm olanaklara rağmen derin bir mutsuzluk içindedir. Ailesi kızlarının eskisi gibi neşeli ve mutlu olmasının yollarını ararken Ece’nin mutsuzluğu her geçen gün daha da artmaktadır. Neşe ise babasının işsiz, annesinin astım hastası olmasına rağmen hayat dolu bir kızdır. Doktorlar Ece’nin mutlu olmasını yaşama sevinciyle dolu bir arkadaş edinmesine bağlayınca ailesi Neşe'yi bulur. Neşe, yapılan teklife çok şaşırır ve kabul eder. Böylelikle hem Ece’ye yardımcı olacak hem de ailesine destek olacaktır. Ece’nin ailesinin Neşe'ye para ödemek için tek şartı, Ece’nin gülmesi ve mutlu olmasıdır. Bu yüzden Neşe, Ece’nin tüm hakaretlerine ve kötü davranışlarına göz yummak zorunda kalır.

Ece ile Neşe, Kanal 7'de yayınlanan ve 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Ece ile Neşe programının yayını, 10:00'da yayınlanan Bir Dalda İki Kiraz isimli film başlayana kadar devam edecek.

31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ece ile Neşe filmi yayını başlayacaktır.