Duy Beni

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Duy Beni, 13 Ekim 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Duy Beni programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hazal Ekim’le konuşur ve artık duygularından kaçmamasını ister. Ekim okula gider ve herkesin önünde Kanat’a aşık olduğunu ilan eder. Kanat ve Ekim bir süre dost olmaya, birbirilerini tanımaya, bir gün sevgili olurlarsa da bunu sonsuza kadar sürdürmeye karar verirler. Bu sırada okuldaki öğrencilerin telefonlarına “Beyaz fil”den ifşa mesajları düşmeye başlar. Önce Bekir ve Ozan ifşa edilir. Daha sonra sıra Kanat ve Melisa’ya gelecektir. Bu sırada Leyla ortadan kaybolur. Suna evden kaçar ve Derviş’in evine sığınır. Evde korkunç bir şey görür. Acaba tüm bu olaylar bağlantılı mıdır?

Duy Beni, Star TV'de yayınlanan ve 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Duy Beni programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Duy Beni dizisi yayını başlayacaktır.