Duy Beni

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Duy Beni, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Duy Beni programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kanat’ın tutuklanması Gerçek Koleji’ndeki birçok kişiyi şaşkına uğratmıştır. Leyla bu olaya Ekim’in sebep olduğunu düşünüp onu suçlarken, Ekim Kanat’ın masum olduğuna inanmaktadır.Polis, Gerçek Koleji’nden birinin ifadesine daha başvurur.Verilen ifadelerin birbirleriyle çelişmesi ortalığı karıştırır. Leyla bu zamana kadar mesajlaştığı kişinin Kanat olmadığı gerçeğiyle sarsılır. Kendini toplayıp Aziz’le yüzleştikten sonra yeni bir karar alır.Artık yeni bir hedefi vardır. Kanat’ın polisler tarafından götürülmesinden sonra öğrenciler ikiye ayrılır.Ekim, Bekir ve Ayşe’ye yapılan zorbalıkların boyutu artar. Fakat bu sefer Bekir de sessiz kalmayacaktır.

Duy Beni, Star TV'de yayınlanan ve 25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Duy Beni programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Duy Beni dizisi yayını başlayacaktır.