Dünyayı Ölçmek

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dünyayı Ölçmek, 4 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Dünyayı Ölçmek programını saat 04:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İki Alman bilimadamının muhteşem yolculuğunu konu alan bir Alman yapımı. Carl Friedrich Gauss (Lennart Hänsel) namı duyulmamış bir matematikçidir. Kadınlara düşkün, meteliksiz ve uzayla ilgili müthiş teorilere sahiptir. Alexander von Humboldt  (Albrecht Schuch) ise ünlü bir coğrafyacıdır ve gerçek bir aristokrattır. Hemen hemen dünyanın her yerini gezmiş ve derin bilgi birikimi edinmiştir. İki bilimadamının yolları 1928’de Berlin’de kesişir ve birlikte dünyanın ölçülerini belirlemek üzere müthiş bir serüvene başlarlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dünyayı Ölçmek, SinemaTV'de yayınlanan ve 4 Temmuz 2021 Pazar günü saat 02:15'te başlayan Geçmişin İzinde isimli programdan sonra saat 04:15'te başlayacak.

Dünyayı Ölçmek programının yayını, 06:15'te yayınlanan İğne İplik isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Temmuz 2021 Pazar günü saat 04:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Dünyayı Ölçmek filmi yayını başlayacaktır.