Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, 7 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programını saat 10:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler’de bugün; Prof. Dr. Zekayi Kutlubay sedef, egzama, ürtiker, zona gibi döküntülü cilt hastalıkları hakkında bilgiler aktaracak. Sedef hastalığı, zona ve egzamanın belirtilerini, sedef hastalığının bulaşıcı olup olmadığını, bu cilt hastalıklarını birbirinden nasıl ayırabileceğimizi paylaşacak. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül diz ağrılarının nedenlerini, düzenli yürüyüşün diz ağrılarına etkilerini, diz protezinin kimlere uygulandığını anlatacak. KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ferhan Öz ise orta kulak iltihabı nedir, neden olur, orta kulak iltihabı işitme kaybına yol açar mı, kulakta kalıcı hasar bırakır mı, kulak çubuğu kullanmak kulaklarımıza zarar verir mi sorularını yanıtlayacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, Show TV'de yayınlanan ve 7 Aralık 2021 Salı günü saat 08:00'de başlayan Bu Sabah isimli programdan sonra saat 10:15'te başlayacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programının yayını, 11:00'de yayınlanan Üç Kuruş isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Aralık 2021 Salı günü saat 10:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler yaşam programı yayını başlayacaktır.