Dokuz Oğuz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Dokuz Oğuz, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Dokuz Oğuz programını saat 23:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Albay Tomris Toprak; 'Türk Dünyası Acil Müdale Timi'ni kurmak ic¸in titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Tu¨rk Silahlı Kuvvetlerinin go¨z bebegˆi olan bu birlik, du¨nyanın her noktasında kıyıma, zulme ugˆrayan Tu¨rkler ic¸in mu¨cadele edecektir. Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yu¨zbas¸ı Batur Karanlık ve onun istegˆiyle Oğuz Timi'ne kabul edilen so¨zles¸meli erler ve astsubaylardan oluşmaktadır. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dokuz Oğuz, FOX'de yayınlanan ve 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Hayatımın Şansı isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Dokuz Oğuz programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 23:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Dokuz Oğuz dizisi yayını başlayacaktır.