Dizi TV

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Dizi TV, 28 Mayıs 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Dizi TV programını saat 11:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dizi TV'de bu hafta: Dev bir kadro, deneyimli bir ekip. Osmanlı imparatorluğunun en büyük padişahı Fatih Sultan Mehmet’in hayatı atv’de sizlerle buluşuyor. Aylar süren hazırlık, hummalı bir çalışma. Yarın akşam atv ekranında ilk kez gösterilecek olan “Fatih Sultan Mehmet: Yeni Çağ” filminin setinde, ekiple çok özel röportajlar Dizi TV’de. Haziran ayında atv ekranında izleyiciyle buluşacak olan “Üvey Anne” dizisinin yıldızı Hazal Filiz Küçükköse, bu hafta Dizi TV’nin özel konuklarından. Aldatmak dizisindeki Yeşim karakteriyle oldukça başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen güzel oyuncu Asena Girişken bu hafta Dizi TV’ye konuk oldu.

Dizi TV, atv'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2023 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Dizi TV programının yayını, 12:15'te yayınlanan Ateş Kuşları isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2023 Pazar günü saat 11:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Dizi TV eğlence programı yayını başlayacaktır.