Dizi TV

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Dizi TV, 7 Mayıs 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Dizi TV programını saat 11:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dizi TV'de bu hafta: Eğlenceli, duygusal ve en özel konuların, çok sevilen atv isimleri tarafından konuşulacağı “Turuncu Koltuk” köşemize hoş geldiniz. Koltuğumuzun ilk konukları Kardeşlerim’in sevilen oyuncuları Recep Usta ve Melis Minkari. atv ekranının 2 başarılı oyuncusu Pelin Akil ve Melis Minkari cephesinden güzel bir haberle devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Broadway esintileri taşıyan çok özel bir projenin basın toplantısına katıldık. Yakında izleyiciyle buluşacak olan müzikal şovun sahnesindeki özel isimlerden Pelin Akil ve Melis Minkari’ye mikrofon uzattık.

Dizi TV, atv'de yayınlanan ve 7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Dizi TV programının yayını, 12:15'te yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 11:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Dizi TV eğlence programı yayını başlayacaktır.