Dizi TV

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Dizi TV, 13 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Dizi TV programını saat 11:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dizi TV'de bu hafta: Geçtiğimiz günlerde 47. düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri taçlandırıldı. atv, prestijli geceden 5 ayrı ödülle döndü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı “Yılın En İyi Kadın Sunucusu” ve “Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Programı” ödülünü aldı. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kardeşlerim’in başarılı çocuk oyuncusu Aylin Akpınar ise “Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu” ödülünü aldı. Geçtiğimiz sezonda atv ekranında yer alan Gençliğim Eyvah dizisinin başarılı oyuncularından Günay Karacaoğlu “En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu” ödülünü alırken ayı dizide rol alan Cengiz Bozkurt ise “En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu” ödülü aldı. Geceden detaylar ve özel röportajlar.

Dizi TV, atv'de yayınlanan ve 13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 11:15'te başlayan Bizim Yunus isimli programdan sonra saat 11:35'te başlayacak.

Dizi TV programının yayını, 12:20'de yayınlanan Destan isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 11:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Dizi TV eğlence programı yayını başlayacaktır.