Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 8 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Destan programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Geçmişte Çin ile işbirliği yapıp Tılsım Hatun’a tuzak kuran Vargı Beg, şimdi de Akkız’a tuzak kurmayı başarmıştır. Batuga yılanın soktuğu Akkız’ın hayatını kurtarmak için onu Dağ obasına kadar sırtında taşır. Ama Çolpan Han, Akkız’ın orada tedavi edilmesine izin vermez. Çolpan Han’ın bu acımasızlığı Saltuk’un ilişkilerinin iyice gerilmesine yol açar. Çolpan Han’a Balamir’i verip Tutkun’u teslim alan Taizu, iyice ileri gider ve geçmişteki tuzakları ortaya çıkmasın diye Batuga’yı kaçırır. Batuga’nın yokluğuyla deliye dönen Alpagu Han, Temur’un isyanıyla iyice sarsılır. Bir de Çolpan Han’la Balamir’in birleşip yaptıkları kıyımı görünce çileden çıkar. Akkız ve Batuga ise hem kendilerine yeni yeni itiraf etmeye başladıkları duygularıyla hem de hasretlikle sınanırlar. Taizu, akıllı olup olmadığını anlamak için Batuga’ya işkence yapar. Ama Batuga’yı kurtarmaya gelen Akkız’ı, Çin’den bile büyük bir tehlike beklemektedir.

Destan, atv'de yayınlanan ve 8 Temmuz 2022 Cuma günü saat 08:30'da başlayan Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Destan programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gün Ortası isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

8 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.