Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 4 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Destan programını saat 11:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Arçuray’ın görevlendirmesi ile Batuga ve Akkız, tacı saklaması için Ulu Kam Esrigün’e teslim etmek üzere yola çıkmıştır. Esrigün Kam’ın çadırına vardıklarında beklenmedik bir şekilde birbiriyle müjdelenen Akkız ve Batuga, kuşak bağlamış ve Esrigün Kam tarafından birliktelikleri ilan edilmiştir. Aşıklarımızın bu yeni durumu Gök Saray’da nasıl bir yankı uyandıracak? Sevenler bu sefer kavuşabilecek mi? İtbaraklar, Gök Saray’a gizlice sızarak Gökbenleri öldürmüş ve hazırladıkları otları yakarak Alpagu Han, Temur ve Kaya Teginlerin odalarını duman altında bırakmışlardır. Dumanın bayılttığı Alpagu Han, Temur ve Kaya’nın akıbeti ne olacak? Gök Hanlığının soyu bu suikast girişimden zararsız mı kurtulacak, yoksa bedeller mi ödeyecekler?

Destan, atv'de yayınlanan ve 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Alvin ve Sincaplar 3: Eğlence Adası isimli programdan sonra saat 11:45'te başlayacak.

Destan programının yayını, 15:30'da yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 11:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.