Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 3 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Destan programını saat 00:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akkız anasını bulmak için çıktığı yolculukta hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşır. Batuga da babasına gerçekleri anlattığında hiç beklemediği bir tepki görür. Taizu ve Vargı, ölümden kurtulmak için kaçarlar ama Batuga ile arkadaşları buna hazırdır, çok önceden tüm yolları kesmişlerdir. Taizu ve Vargı’nın akıbetleri ne olacak? Kurduğu oyunla Tılsım Hatun’un ölmesine sebep olan Ulu Ece için yolun sonu mu? Vargı, Ulu Ece’yi ele verecek mi? Batuga bölünen ülkesini birleştirmek ve Balamir’in iktidar hırsından kurtulmak için Alpagu Han’ı istemeyen boy beylerine kendi hanlığını teklif eder ancak çolak olup çift eliyle kılıç tutamaması onun önündeki kapıları kapatır.

Destan, atv'de 3 Nisan 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:25'te başlayacak.

Destan programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Nisan 2022 Pazar günü saat 00:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.