Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 27 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Destan programını saat 12:05'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Balamir ve Çolpan, Batı Gök Kağanlığı’nı alınca Alpagu Han savaş ilan eder. Alpagu Han’ın öldürdüğü bütün boy beylerinin oğulları onu terk edip Balamir’in yanında yer alınca da tek bir çaresi kalır; Tuz karşılığı Çin’den destek istemek. Batuga’nın ülke bölünürse Çin işgal eder öngörüsü gerçekleşmektedir. Akkız ve Batuga bunu engellemek için ikiye ayrılırlar ve büyük bir operasyon gerçekleştirirler. Temur tarafını seçerek Batuga’nın yanında yer alır. Akkız ve Temur, Sabarlarla ittifak yapıp, Gök Kağanlığı’nın bütün tuz depolarına saldırırlar. Batuga ve Saltuk ise çiçek salgını ve tuz kıtlığından kırılan boy beylerini çiçek aşısı ve tuz vaadi ile barışa zorlamak isterler.

Destan, atv'de yayınlanan ve 27 Mart 2022 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:05'te başlayacak.

Destan programının yayını, 15:30'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2022 Pazar günü saat 12:05'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.