Deryalar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Deryalar, 13 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Deryalar programını saat 12:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yusuf ile Feride birbirlerini ölesiye severler. Ne Feride ne de Yusuf bu sevdanın biteceğine asla inanmaz. Ama bu aşka bir engel vardır; o da Feride’nin annesi Zehra… Yusuf’un yoksul olması, Feride’nin annesi Zehra’yı rahatsız etmektedir. Bu kara sevdaya bir engel de köyün ağası Hasan’dır. Hasan’ın, Feride’de gözü vardır. Büyük aşk tüm engellere rağmen sürse de Hasan ile anne Zehra’nın çabaları sonuç verir. Israrlar sonucunda Feride ile Yusuf ayrılmak zorunda kalır. Feride istemese de Hasan ile evlenmeye razı olur. İkisi de bu ayrılığa dayanamaz ve düğün gecesi kaçarlar.

Deryalar, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 11:45'te başlayan Başkent Kulisi isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Deryalar programının yayını, 14:40'ta yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Kasım 2022 Pazar günü saat 12:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Deryalar filmi yayını başlayacaktır.