Denetim Altında
DMAX'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Denetim Altında, 23 Şubat 2026 Pazartesi günü ekrana geliyor. Denetim Altında programını saat 01:50'de DMAX'te izleyebilirsiniz.
Bu program sadece
kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.
Ekipler her gün restoranlardaki ve gıda sektöründeki hijyen standartlarını kontrol ederek İtalyan vatandaşlarının sağlığını korur.
Denetim Altında, DMAX'de yayınlanan ve 23 Şubat 2026 Pazartesi günü saat 01:20'de başlayan Cesaret İşi isimli programdan sonra saat 01:50'de başlayacak.
Denetim Altında programının yayını, 02:15'te yayınlanan Cesaret İşi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.