Demet Akbağ ile Güldürme Beni

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Demet Akbağ ile Güldürme Beni, 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Demet Akbağ ile Güldürme Beni programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Demet Akbağ’ın talimatlarıyla yönlendirdiği yarışmacılar Mustafa Üstündağ, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Ersin Korkut, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz ve Nursel Köse kendileri gülmemek, rakiplerini güldürmek için elinden geleni yapacak, en çok gülen isim yarışmaya veda edecek. ‘Güldürme Beni’nin ikinci bölümüne Ayta Sözeri de konuk olarak katılacak. Sözeri, Demet Akbağ ile birlikte kurdukları “doğaçlama hikaye” ile yarışmacılara verilen göreve dahil olup, oyunculuk da yapacak. Yarışmanın finalinde yarışmacıların gülme ve güldürme sayıları hesaplanacak ve aradaki fark sonucu en çok gülen yarışmacı eve veda edecek.

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni, Show TV'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programının yayını, 23:15'te yayınlanan Eltilerin Savaşı isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni eğlence programı yayını başlayacaktır.