Davaro

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Davaro, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Davaro programını saat 00:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sevgilisi Cano'yla evlenmek isteyen saf Memo, başlık parası biriktirmek için Almanya'ya gider. Birkaç yıl çalıştıktan sonra da köye döner ve Cano'yla evlenme hazırlıklarına başlar. Bu arada Memo'nun ailesinin kan davalı olduğu Sülo da hapisten çıkarak, karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü durdurur ve oğlu Memo'nun, Sülo'yu öldürmesini ister. Ancak Memo buna yanaşmaz. Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'ya kendisini öldürmemesi durumunda köyden ayrılacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sülo'yu yalandan vurur. Köy halkı da bu numaraya inanır.

Davaro, FOX'de 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:45'te başlayacak.

Davaro programının yayını, 02:45'te yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli program başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 00:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Davaro filmi yayını başlayacaktır.