Darmaduman

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Darmaduman, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Darmaduman programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz. Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece’nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece’yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir. Harun ve Kerem Yağız’la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir. Ece’yle konuşmak istemektedir fakat Ece’nin Evren’in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır. Bunu öğrenen Kerem, Derin’i korkularıyla yüzleştirmek ve onu kararından döndürmek için elinden geleni yapar. Evren ise pişmanlıklarla boğuşurken Yağız’ın sürekli araya girmesinden bunalır. İkisi de hınçlarını birbirlerinden çıkartacaklardır ama son anda gelen bir haber, Yağız’ın tüm dünyasını altüst eder.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Darmaduman, FOX'de yayınlanan ve 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Darmaduman programının yayını, 23:15'te yayınlanan İyilik isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Darmaduman dizisi yayını başlayacaktır.