Dargın Kuzenler

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dargın Kuzenler, 12 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Dargın Kuzenler programını saat 17:15'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir sebepten senelerdir dargın olan dört kuzen; Seyfettin, Şinasi, Habibe ve Rüknettin, ölüm döşeğindeki dedelerinin son arzusu üzerine bir araya gelir. Ancak asıl niyetleri, dedelerinin yıllardır namını duydukları definesine konmaktır. Ölüm döşeğindeki dedeleri ise onlara definenin yerini gösteren bir harita verir. Dedelerinin vefatından sonra harita için kavgaya tutuşan kuzenler, harita dörde bölününce çareyi defineyi bulana kadar birlikte hareket etmekte bulurlar. Ne var ki definenin kasabaya yakın bir hapishanenin içinde olduğu ortaya çıkar.

Dargın Kuzenler, TV8'de yayınlanan ve 12 Temmuz 2022 Salı günü saat 14:15'te başlayan Canım Annem isimli programdan sonra saat 17:15'te başlayacak.

Dargın Kuzenler programının yayını, 20:00'da yayınlanan Masterchef Türkiye 2022 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

12 Temmuz 2022 Salı günü saat 17:15'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Dargın Kuzenler filmi yayını başlayacaktır.