Darbelerin Pusulası: 27 Mayıs

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Darbelerin Pusulası: 27 Mayıs, 17 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Darbelerin Pusulası: 27 Mayıs programını saat 01:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen 27 Mayıs 1960 darbesinin 61. yıl dönümüne özel hazırlanan belgeselde, Demokrat Parti'nin mücadelesi ve darbe süreci konu alınıyor. Belgeselde, dönemin Başbakanı Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ile Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın idamına giden süreçte Menderes’in iktidara gelişi ve kalkınma yolunda attığı adımlarla iç ve dış odaklara karşı verilen mücadele detaylı olarak ele alınıyor. Menderes’in Milli şeflik döneminin ardından gerçekleştirdiği sosyal reformlar, uluslararası arenada elde ettiği kazanımlar ve Kıbrıs konusundaki zaferinin ele alındığı belgesel, zorlu bir coğrafyada Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırmak için ödenen bedellere dikkat çekiyor.

Darbelerin Pusulası: 27 Mayıs, TRT 1'de 17 Eylül 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Darbelerin Pusulası: 27 Mayıs programının yayını, 02:25'te yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Eylül 2021 Cuma günü saat 01:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Darbelerin Pusulası: 27 Mayıs yaşam programı yayını başlayacaktır.