Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi, 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi programını saat 00:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Seçim günü, anlaşılır grafikler, net analizler ve doğru sonuçlarla ekranda olacak NTV – Star ortak yayını, önemli gecenin nabzını tutuyor. Parti genel merkezlerinde yapılacak canlı bağlantılar ile gazeteciler, kamuoyu araştırmacıları ve genel yayın yönetmenlerinin konuk olduğu yayın, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Seçim sonuçlarını izleyicilerle buluşturuyor. Star ve NTV sunucularının moderasyonu üstleneceği ortak yayında, Nazlı Çelik, Ahmed Arpat, Seda Öğretir, Ahmet Yeşiltepe, Burak Özcan, Burcu Kaya, Buse Yıldırım ve Erhan Yılmaz seçim heyecanını gece boyunca ekrana getiriyor.

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi, Star TV'de 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:00'da başlayacak.

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi programının yayını, 07:00'de yayınlanan Mesut Yar ile Bugün isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 00:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi haber programı yayını başlayacaktır.