Creed: Efsanenin Doğuşu

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Creed: Efsanenin Doğuşu, 24 Mart 2024 Pazar günü ekrana geliyor. Creed: Efsanenin Doğuşu programını saat 16:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kimsesiz Adonis bir yetimhanede günlerini geçiren, aslında iyi bir çocuk olmasına rağmen kavgacılığı ile tanınan bir yetimdir. Bir gün babasını tanıdığını söyleyen bir kadın onu ziyarete gelir ve kendisini yetimhaneden çıkartmak istediğini söyler. Ölen babasının eşi olan bu kadın Mary Anne Creed'dir. Adonis'in babası ise efsanevi boksör Apollo Creed'den başkası değildir. Üvey annesinin himayesinde gayet iyi bir yaşama kavuşan Adonis, önündeki tüm iyi yaşam fırsatlarına rağmen babası gibi boksör olmak istiyordur. Kendisine karşı gelenlere inat babasının en yakın arkadaşı ve rakibi olan Rocky Balboa'nın kapısını çalar.

Creed: Efsanenin Doğuşu, atv'de yayınlanan ve 24 Mart 2024 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Creed: Efsanenin Doğuşu programının yayını, 16:20'de yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2024 Pazar günü saat 16:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Creed: Efsanenin Doğuşu filmi yayını başlayacaktır.