Çöl Aslanı Ömer Muhtar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çöl Aslanı Ömer Muhtar, 17 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Çöl Aslanı Ömer Muhtar programını saat 00:15'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Avrupa’yı savaş atmosferinin sardığı günlerde muhteşem Roma’nın ihtişamını geri getirmeye karar veren İtalya 1911’de toprak avına çıkar. Hedef Libya’dır ve ülkenin bütün kentleri kuşatmaya alınıp işgal edilir. Yerli halk işgale karşı direnince savaş çıkmaza girer. Sonraki yıllarda İtalya’da başlayan Mussolini diktasının faşist baskıları Afrika’ya dek uzanır. İşgalden önce öğretmenlik yapan, halkın sevip saydığı Ömer Muhtar direnişin öncüsü ve sembolü olmuştur. Bir avuç çöl bedevisi cesaret ve kahramanlıkla ülkelerini savunmakta, İtalyanlar'a büyük kayıplar verdirmektedirler. Sabrı kalmayan Mussolini kesin zafer için tüm gücünü Libya’ya yığarak Muhtar’ın yakalanmasını ve direnişe son verilmesini ister. Ve bunun için en güvendiği ismi, kandan hoşlanan Generel Graziani’yi Libya’ya gönderir.

Çöl Aslanı Ömer Muhtar, Kanal 7'de 17 Eylül 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Çöl Aslanı Ömer Muhtar programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

17 Eylül 2021 Cuma günü saat 00:15'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Çöl Aslanı Ömer Muhtar filmi yayını başlayacaktır.