Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 29 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 120. bölümün skeçleri şöyle: “Bal ve Ayı”, “Bekarlığa Veba”, “Kız Ruleti”, “Babalı Kızlı”, “Duyar Gelmiş” ve “Huzurlu Bir Tatil”. Balayına giden çiçeği burnunda çiftimiz otelde yaşlı bir çift ile tanışır ve olaylar gelişir, bekarlığa veda partisine davet edilen kaynana partiye bomba gibi düşer, gece kulübüne damsız giremeyen gençler olay mahalline kadın kılığına girip geri döner, kızını erkek gibi yetiştiren bir baba ve kızının evlilik süreci, etrafındaki herkese duyar kasan adamın isyanı, tatil için 12 yıl önceden erken rezervasyon fırsatından yararlanan adamın başına gelen komik ötesi olaylar çok daha fazlası.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.