Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 1 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu bölümün skeçleri şöyle: Dualar Eder İnsan, Bayrama Az Kala, VR'lı Baba, Çapraz Sorgu, Finder Avcısı, Toplumsal Bilinç. Bölüm konuğu: İrem Derici. Türk pop müziğinin en güçlü ve başarılı seslerinden İrem Derici aynı zamanda ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladığı ‘Dualar Eder İnsan’ skeci ile kahkaha tufanı estiriyor. Kız arkadaşı ile arasını düzeltmek için İrem Derici’yi halıya sarıp getiren gencin başına gelenler, birbirine küsen kardeşleri barıştırmak için seferber olan aile üyeleri, oğullarının vr gözlüğünü takan anne babanın oyun oynarken yaşadığı kahkaha dolu anlar, kız arkadaş bulmak için findera Atakan’ın fotoğrafını yükleyen Hilmi’nin yalanı ortaya çıkar ve olaylar karışır, yok böyle bir ev diyeceğiniz ve çapraz sorgu misali soruların havada uçuştuğu bir ortam! Sosyal medyada başını belaya sokan gencin çay mı kahve mi ikilemi ve çok daha fazlası bu hafta ekranda.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.