Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 17 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yeni bölümün skeçleri şöyle: Lise Günlüğü, Milyoner Ol Bari, Bir Gariban Balayı, Fazla Açılma, Minik Çilekeşler Anaokulu. Bölüm konuğu ise, Danillo Zanna. Sevgili günlük diye başlayan mısralardan dökülen ve şok etkisi yaratan cümleler, bir bilgi yarışmasında sorulara verilen akıl almaz cevaplar, balayını kabusa çeviren döviz kuru ve Türk lirası hesabı, kız arkadaşına onu sevdiğini söylemeye karar veren Evliya’ya yan masadan gelen gülme garantili aşk taktikleri, zamlardan nasibini alan bir anaokulu ve çocuklar arasında yaşanan komik ötesi diyaloglar ekrana geliyor.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.