Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 10 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Altı yeni skeçle ekrana gelen bölümün skeçleri şöyle: Bakış Açısı 4, Hikmetin Listesi, Baboli, Yeni Mezun Belgeseli, Zamtrikot, Parkında Değilim. Bölüm konuğu ise Şahin Irmak. Bkm Mutfak’ın eski çıraklardan Şahin Irmak, kahkaha dolu gecede evlerinize konuk oluyor. Düğüne gitmek için evden çıkmaya hazırlanan ama bir türlü çıkamayan aileye babaannenin pes dedirten sorusu, Hikmet’in aldığı karar mıdır zarar mı? Oğlunun matematik hocası ile evlenmek istediğini oğluna nasıl açıklayacağını kara kara düşünen bir baba, okuldan yeni mezun olan gencin iş bulma belgeseli, et fiyatlarına gelen zamlar ve trajikomik diyaloglar… ATM’den para çekmek için aracını parkeden adamın trafiği altüst etmesi ve çok daha fazlası ekranda.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 10 Nisan 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Nisan 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.