Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 27 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki atölyeden çıkan skeçleriyle ekrana geliyor. Bu bölümün şkeçleri şöyle: Babamın Sınavı, Bursağımda Kaldı, Ayıbedenler Kulübü, Mahalle Katkısı ve 1987 Kışı. Bölüm konuğu ise muhteşem enerjisi, performansı ve yakışıklılığıyla Murat Boz. Yurt dışından iş teklifi alan David ve onunla birlikte gitmeye karar veren Azra’nın aile engeli, öğrencilerin burs almak için birbirine girdiği kıyasıya mücadele, gece kulübündeki kızları gözlerine kestiren bir grup genci bekleyen babalı abili sürpriz, meşhur mahalleyi çok fena karıştıran yanlışlar silsilesi bir telefon konuşması, 1987 kışının nostalji rüzgarları estiren Bkm Mutfak yorumu, Murat Boz ve çok daha fazlası ekranlarda.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 27 Mart 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.