Çinliler Geliyor

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çinliler Geliyor, 17 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çinliler Geliyor programını saat 16:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Büyük bir heyecanla yaşadıkları kasabanın kurtuluş gününde yapılacak törene hazırlanan kasabanın sakinleri, herşeyin en iyi şekilde gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Kendi aralarından oluşturdukları bir koro da, törende verilecek Türk Sanat Müziği konseri için prova yapmaktadır. Tam bu prova esnasında, belediye binasının önünde duran bir jipin içinden inen üç-dört Çinli, birdenbire bütün kasaba halkının dikkatini çeker. Çok kısa bir süre içerisinde bütün kasaba, Çinliler'in o bölgeye çok büyük bir yatırım yapacakları söylentisi ile çalkalanmaya başlar.

Çinliler Geliyor, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Çinliler Geliyor programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 16:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Çinliler Geliyor filmi yayını başlayacaktır.