Çilek Kokusu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Çilek Kokusu, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çilek Kokusu programını saat 14:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur. Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum'a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı'yı de gelmesi için ikna eder. Burak'ın sorumsuz davranışlarından sabrı taşan babası ise, Burak'ı çalışması için, yeni aldıkları otele gönderir. Hikayemiz, kibirli, ukala, serseri Burak'ın, güleryüzlü, sıcak, samimi Aslı'nın Bodrum'a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor. Birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren çatışmaya ve didişmeye başlayan çift bir daha birbirlerini hiç görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır.

Çilek Kokusu, Star TV'de yayınlanan ve 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 09:50'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Çilek Kokusu programının yayını, 16:30'da yayınlanan Güzel Köylü isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 14:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çilek Kokusu dizisi yayını başlayacaktır.