Çığır Açan Buluşlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Çığır Açan Buluşlar, 18 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. Çığır Açan Buluşlar programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çığır Açan Buluşlar, önde gelen üniversite ve enstitülerdeki bilim insanlarının en son buluşlarının yakın gelecekte hayatımızı nasıl ve ne kadar değiştireceği hakkında. Bu belgesel seri; buluşların ardındaki hikayeleri, insanları ve teknolojiyi anlatırken hayatımızı nasıl değiştireceğini de gösteriyor. Her bölüm Angela Bassett, Peter Berg, Paul Giamatti, Akiva Goldsman, Ron Howard ve Brett Ratner gibi Hollywood’un ünlü yönetmenleri tarafından çekilen belgeselin yapımcıları arasında ise Ron Howard ve Brian Grazer var.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çığır Açan Buluşlar, National Geographic'de yayınlanan ve 18 Ocak 2022 Salı günü saat 18:00'de başlayan Sular Çekilince isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çığır Açan Buluşlar programının yayını, 21:00'de yayınlanan Okyanus Batıkları Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Ocak 2022 Salı günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Çığır Açan Buluşlar yaşam programı yayını başlayacaktır.