Çemberimde Gül Oya

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çemberimde Gül Oya, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Çemberimde Gül Oya programını saat 23:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köyün ağasının oğlu Osman'la yoksul bir aileden gelen Dilek birbirlerine aşıktır. Osman'ın ailesi, Dilek’in mal varlıkları nedeniyle Osman’la evlenmek istediğini düşünmektedir. Aile, bu evliliği engellemek için bir plan yapar. Oğulları Osman’ı şehre gönderip, ardından orada zengin bir kızla evleneceği dedikodusu tüm köye yayarlar. Dilek’in de kulağına gelen söylentiler sonucunda genç kız Osman’dan umudunu keserek kendisini isteyen Kemal’le evlenmeye razı olur. Fakat haberleri duyan Osman, sevdiği kızın bir başkasıyla evlenmesine razı olmayacaktır.

Çemberimde Gül Oya, Kanal 7'de yayınlanan ve 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 21:15'te başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Çemberimde Gül Oya programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 23:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Çemberimde Gül Oya filmi yayını başlayacaktır.