Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar, 7 Nisan 2024 Pazar günü ekrana geliyor. Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar programını saat 00:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye’nin sayılı zenginlerinden birinin kızıyla evlenen Kerim Savaş, düğünden kısa bir süre sonra evinde ölü bulunur. Yapılan soruşturmanın ardından çiçeği burnunda damadın öldürüldüğü anlaşılır. Polisin elinde kalabalık bir şüpheli listesi olmasına rağmen ortada suça dair en ufak bir kanıt olmadığı için özel birim polisleri işin içinden çıkmakta zorlanırken ikinci bir cinayet daha işlenir.

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar, Kanal D'de 7 Nisan 2024 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar programının yayını, 01:15'te yayınlanan Mega Piton Yaratığa Karşı isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Nisan 2024 Pazar günü saat 00:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi yayını başlayacaktır.