Çarşı Pazar Ekonomi

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Çarşı Pazar Ekonomi, 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çarşı Pazar Ekonomi programını saat 22:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kadın istihdamı nasıl artırılır, iş gücünde kadının yeri ve önemi ne durumda? Bir yanda bu soruların cevabını aranırken diğer yanda kadın girişimcilerin Türkiye’deki sayısı her geçen gün artıyor, hemen her sektörde kadın girişimciler başarıyla ilerliyor. İş dünyasından üç kadın girişimci yola çıkış hikayelerini, karşılaştıkları zorluklar, başarılarını ve hedeflerini Berfu Güven’e anlatıyor.

Çarşı Pazar Ekonomi, NTV'de yayınlanan ve 30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 22:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Çarşı Pazar Ekonomi programının yayını, 22:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 22:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Çarşı Pazar Ekonomi haber programı yayını başlayacaktır.