Çarıklı Milyoner

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çarıklı Milyoner, 15 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çarıklı Milyoner programını saat 13:40'ta TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü bir milyoner, geçirdiği kaza sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeder. Avukatlar vasiyeti açıklayınca yakınları şoka girer. Çünkü tüm servetini kimsenin varlığından haberdar olmadığı öz oğlu Bayram'a bırakmıştır. Avukatlar ve aile üyeleri hemen Bayram'ın peşine düşerler. Davulcu Bayram, köyde herkesin sevdiği iyi yürekli bir gençtir. Genç adam, onu bekleyen zengin ve rahat bir yaşam için İstanbul'un yolunu tutar. Basın da çoktan milyoner olan Bayram'ın peşine düşmüştür. Fotoğrafını çekip gazetesinde yayınlatmayı kafasına koyan acar muhabir Necla, Bayram'a yaklaşmanın tek yolunu dener ve bunu başarır.

Çarıklı Milyoner, TRT 1'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Kameralı Adam isimli programdan sonra saat 13:40'ta başlayacak.

Çarıklı Milyoner programının yayını, 15:50'de yayınlanan Kara Tahta isimli program başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 13:40'ta TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Çarıklı Milyoner filmi yayını başlayacaktır.