Çapraz Ateş

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çapraz Ateş, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çapraz Ateş programını saat 01:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mallory Kane, işinin uzmanı özel bir dedektiftir. Koruyucusu Kenneth, hükumetin onaylamadığı ve derin devletin tepesindekilerin bilmezlikten geldikleri tehlikeli bir göreve Mallory'i yollar. Fakat İspanya'daki başka bir operasyon başarısızlığa uğradığında Kenneth, Mallory'i bu sefer de başka bir görev için Dublin'e yollar. Mallory burada başka bir gizli dedektif olan Paul ile ortak çalışacaktır. Fakat bu yeni görevde bir gariplik olduğunu sezen Mallory, oyuna getirildiğini anlar ve asıl macera bundan sonra başlar. Artık uluslararası bir seviyeye çıkan insan avından canlı çıkmak için bütün yeteneklerini ve kurnazlığını kullanacaktır. Tek amacı ülkesi Amerika'ya geri dönüp ailesini korumak ve kendisine bu ihanet komplosunu düzenleyenlerden intikam almaktır.

Çapraz Ateş, Show TV'de 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Çapraz Ateş programının yayını, 03:15'te yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 01:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Çapraz Ateş filmi yayını başlayacaktır.