Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, 26 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn programını saat 01:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul Balat'ta binbir dalavere ile cep telefonu mağazası işleten Gürbüz, dolandırdığı Sarı Kenan’ın kurbanı olur. Tam artık her şey bitti derken, macerası burada son bulmaz. Dr. Frankeştayn olmayı kafaya koyan Onur ve yardımcısı deneylerini tamamlamak için Gürbüz’ü mezarından çıkartırlar. Fakat ikili, Gürbüz'ü dirilttikten sonra başlarına nasıl bir bela sardıklarını çok geçmeden fark ederler. Hayata geri dönen Gürbüz ve çevresi için asıl macera bundan sonra başlar.

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, FOX'de 26 Haziran 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn programının yayını, 03:45'te yayınlanan Gizli Saklı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2022 Pazar günü saat 01:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn filmi yayını başlayacaktır.