Çanakkale: Yolun Sonu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çanakkale: Yolun Sonu, 19 Şubat 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Çanakkale: Yolun Sonu programını saat 01:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Takvimler Nisan 1915'i gösterdiğinde I. Dünya Savaşı'nın en çetin cephelerinden biri olan Çanakkale'de işgalci güçler sürdürdükleri kuşatmadan aylardır hiçbir şey elde edememiş haldedirler. Anzak güçleri daha sonra kendi isimleriyle anılacak olan Anzak Koyu'nda mağlup edilmişlerdir. İçinde isimsiz kahramanlar Muhsin ve Hasan kardeşlerin de yer aldığı Hilal-i Ahmer cemiyetine mensup destek birliği zorlu bir yol sonrası cepheye ulaşır. Ne var ki siperlere girdikleri anda savaşın tahmin edemedikleri sert ve acımasız yüzüyle karşılaşırlar. Muhsin keskin bir nişancıdır ama her gün ölümle buruna burunadırlar. Yüzbaşı İbrahim Adil, Muhsin'i keskin nişancı olarak görevlendirmiştir ve yüzbaşıdan istediği tek şey kardeşi Hasan'ın cephe gerisinde görevlendirilmesidir.

Çanakkale: Yolun Sonu, TRT 1'de 19 Şubat 2023 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Çanakkale: Yolun Sonu programının yayını, 03:10'da yayınlanan Koyverdin Gittin Beni isimli film başlayana kadar devam edecek.

19 Şubat 2023 Pazar günü saat 01:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Çanakkale: Yolun Sonu filmi yayını başlayacaktır.