Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 20 Mayıs 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sandiya Purvi’nin hareketlerinden şüphelenir ve onu gözetlemeye başlar. Purvi’nin Emily’nin arkasından iş çevirdiğini anlayan Sandiya onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bir plan yapar. Sandiya Emily ve Om’la konuşarak planına onları dahil eder. Purvi Om’un Emily ile baş başa olduğunu duyunca soluğu onların yanında alır. Emily’i öldürmeye kalkan Purvi karşısında tüm Rathi ailesini görünce şok olur. Köşeye sıkışan Purvi ne yapacak?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 13:30'da başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.