Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sandiya’nın nilviş hastalığına yakalanması herkesi şok eder. Ved annesine mabede gitmesi için yalvarsa da Sandiya bunu kabul etmez. Durumu gün geçtikçe kötüleşen Sandiya çaresizce mabede gitmek zorunda kalır. Ortada anlatıldığı gibi bir mucize olmadığını düşünen Sandiya mabedde her şeyi gözetlemeye çalışır. Fakat bir anda her yeri duman kaplar ve Sandiya bayılır. Sandiya kendine geldiğinde yanında Suraj’ı görür. Suraj’la bir plan hazırlayan Sandiya nilviş hastalığının arkasındaki gerçeği bulmak ister. Sandiya ve Suraj’ın yeni planı işe yarayacak mı?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 13:40'ta başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.