Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 15 Nisan 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sandiya Lokeş’le ilgili şüpheleriyle boğuşurken Emily karakola gelir ve Mohit’i kendisinin öldürdüğünü söyler. Neye uğradığını şaşıran Sandiya Emily’nin ifadesini alır. Emily ifadesinde Mohit’i boşanmayı kabul etmediğini ve bu yüzden öldürdüğünü söyler. Fakat Sandiya Emily’nin anlattıklarında da boşluk olduğunu farkeder. Olayı çözmek için Mohit’in öldürüldüğü yere giden Sandiya araştırma yapmaya başlar ve aradığı ipucunu bulur. Sandiya’nın hayatını karartan bu önemli ipucu ne?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 13:30'da başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Nisan 2022 Cuma günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.