Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 25 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 16:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sandiya ve Suraj polis merkezine giderek şikâyeti geri çeker. Mina Santos’a iki gelin arasında ayrımcılık yaptığını ve Sandiya’yı daha çok sevdiğini söyler. Sandiya Santos’a Govint’in sahtekâr olduğunu ve insanları kandırdığını anlatır. Santos Sandiya’dan bu söylediklerini ispatlamasını ister. Govint mahalledeki herkesi toplar ve bir sembol töreni düzenler. Törende sembolün üzerindeki değerli gerdanlığın çalındığını duyan Govint Santos ve ailesini hırsızlıkla suçlar. Govint’in bu suçlamasına Santos ne cevap verecek?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 15:10'da başlayan Dünyayı Geziyorum isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

25 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 16:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.