Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Muzo; Hayri’nin evli ve çocuklu olduğunu öğrendikten sonra Hayri’den Nalan’a bunu derhal anlatmasını ister; Hayri de mecburen kabul eder. Emir’in şirkete ziyaretinin sebebi Selen’i de Levent’i de şaşırtır. Sedat, duyduğu pişmanlığı Nalan’dan samimiyetle özür dileyerek gösterir.Billur ve Nalan, Hafize’yi Hayri’nin çalıştığı kebapçıya götürürler ancak Türkan’ın aklına düşen şüphe onu da çocuklarla kebapçıya götürecektir. Sedat ise kendini bile bile ateşe atar.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Veda Mektubu isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.