Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 16:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Feride, Nalan’ın kendisine Sema’nın kim olduğunu sorması üzerine bir kriz geçirir. Eve geldiğinde gördüğü bu manzarayla şaşıran Adil, Nalan’dan onlara gerçeği anlatması için zaman tanımasını ister. Sedat, Alper’in tehdidi üzerine Cavit’ten yardım isteyince Cavit, yardım karşılığı Sedat’a beklenmedik bir teklif yapar. Adil ve Feride’den duyduklarından sonra sarsılan Nalan, hem nefes almak hem de Selen ve Levet’in arasını düzeltmek için dışarıda bir organizasyon yapar.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayan Yargı isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 16:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.