Çalgı Çengi İkimiz

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çalgı Çengi İkimiz, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Çalgı Çengi İkimiz programını saat 02:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gürkan ve Salih artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp, hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Mafyadan azledilmeleri için, sahneye çıkacakları bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki, nikah memuru Tarkan'ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan'ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çalgı Çengi İkimiz, Show TV'de yayınlanan ve 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 00:15'te başlayan Şekerpare isimli programdan sonra saat 02:15'te başlayacak.

Çalgı Çengi İkimiz programının yayını, 04:15'te yayınlanan Bir Şansım Olsa isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 02:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Çalgı Çengi İkimiz filmi yayını başlayacaktır.