Buz Devri

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Buz Devri, 23 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Buz Devri programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yirmi bin yıl önce, dünyada yaşayan canlılar soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler. Bunlara katılmayan iki kişi vardır. İşleri kendi bildiği gibi halletmeyi seven Mamut Manfred ve tembel Sid. Manny, Sid sayesinde terk edilmiş bir bebeği ailesine kavuşturma işini üzerine almıştır. Sid, Manny ve Diego, buzlarla kaplı geniş arazilerde yollarına devam ederken karşılarına Scrat adında bir sincap çıkar. Çığlardan kıl payı kurtuldukları, lav gölleri üzerindeki buzdan köprülerden geçtikleri bu yolculukta kahramanlarımız, yalnız o çağın değil, tüm tarihin en sıra dışı grubu olmuşlardır.

Buz Devri, atv'de yayınlanan ve 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Buz Devri programının yayını, 21:45'te yayınlanan Gri Kurt isimli film başlayana kadar devam edecek.

23 Ağustos 2022 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Buz Devri filmi yayını başlayacaktır.