Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Burcu ile Hafta Sonu’nun yeni bölümünde; Diyetisyen Mehtap Yakut tüm merak edilenleri anlatıyor ve yağ yakıcı çok özel bir limonata tarifini paylaşıyor. Fitoterapi nedir, nasıl uygulanmalı? Ozon tedavisi bağışıklık sistemini nasıl etkiliyor? Tüm soruları Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Hekimi Uzmanı Dr. Ahmet Özen yanıtlıyor. Boşanma davalarıyla ilgili tüm merak edilenleri Avukat Selin Kırhan anlatıyor. Propolis cildimize nasıl etki ediyor? Arı ürünleri, mantar ve egzamaya karşı nasıl kullanılıyor? Tüm soruları Gıda Yüksek Mühendisi ve Arı Ürünleri Uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı cevaplıyor. Güzellik Koçu Burcu Ürge hem önemli saç bakım tüyoları veriyor hem de saçı uzatan ve canlandıran çok özel bir yağ tarifi paylaşıyor.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.