Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 29 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Burcu ile Hafta Sonu’nun yeni bölümünde; Şeffaf plak tedavisi nedir, avantajları nelerdir? Diş plak tedavileriyle ilgili tüm merak edilenleri ortodonti uzmanı Dr. Yonca Sungur yanıtlıyor. Meme estetiğiyle ilgili tüm soruları estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Mert Ersan yanıtlıyor. İşitme kaybı nasıl ortaya çıkar, belirtileri nelerdir? İşitme kayıpları nasıl tedavi edilebilir? Tüm merak edilenleri kulak, burun, boğaz hastalıkları uzmanı Doç. Dr. İlhan Şahin anlatıyor. Arı zehri nedir, faydaları nelerdir? Gıda yüksek mühendisi ve arı ürünleri uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı cevaplıyor. Cildimizin yaşlanmasını yavaşlatmak için neler yapabiliriz? Uzman estetisyen Zeynep Kaya hem cilt yaşlanmasına karşı çok özel bakım tüyoları veriyor, hem de cildi nemlendiren bakım maskesi tarifleri paylaşıyor.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.