Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şeffaf plak tedavisi nedir, avantajları nelerdir? Tedavide süreç nasıl ilerler? Bir yaş sınırı var mıdır? Tüm sorularımızı ortodonti uzmanı Dr. Ersin Mutlu yanıtlıyor. Şişkinlik ve gaz problemlerinin nedenleri nelerdir? Mutsuz bağırsaklar ne gibi sıkıntılara sebep olabilir? Sağlıklı bir bağırsak sistemine sahip olmak için nelere dikkat etmeliyiz? Tüm merak edilenleri gastroentroloji uzmanı Doç. Dr. Hakan Demirci anlatıyor. Riskli gebeliklere neden olan faktörler nelerdir? Riskli gebeliklerde anne ve bebekle ilgili ne gibi sıkıntılar ortaya çıkabiliyor? Anne adayları hangi kontrolleri yaptırmalı? Riskli gebelik süreciyle ilgili tüm sorularımızı kadın hastalıkları, doğum ve perinatoloji uzmanı Prof. Dr. Arda Lembet yanıtlıyor. Anne estetiği nedir? Liposuction ameliyatındaki son gelişmeler neler? Meme estetiğinde hangi yöntemler tercih ediliyor? Estetik işlemlerle ilgili tüm merak edilenleri estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Süleyman Özer anlatıyor. Selülit neden o

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.

Star TV (17.12.2022)
00:15
05:00
07:00
12:00
18:15