Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şeffaf plak tedavisi nedir? Ortodonti uzmanı Dr. Hatice Akıncı Cansunar tüm sorularımızı yanıtlıyor. Obezite cerrahisi kimlere uygulanabilir? Obezite cerrahisiyle ilgili tüm merak edilenleri genel cerrahi uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ziya Balta anlatıyor. Yaşlanma karşıtı bakımlar nelerdir? Güzellik koçu Aysuda Akbulut ve güzellik uzmanı Zeynep Kaya hem çok önemli bilgiler veriyor, hem de çok özel bir yaşlanma karşıtı maske tarifi paylaşıyorlar. Burun estetiği ameliyatı kimler için uygundur? Burun estetiği ameliyatıyla ilgili tüm sorularımızı estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Emrah Aslan cevaplıyor. 8 Kasım’da gerçekleşen ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Tüm merak edilenleri astroloji uzmanı Ferdi Bozduman anlatıyor. Hepsi ve daha fazlası Burcu ile Hafta Sonu’nda.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.